Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky na cvičenie
- Spĺňa účel
- Nešmýka sa keď je podložka na zemi to mi vyhovuje pri cvičení jogy
Splna vsetky moje ocakavania
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
- Cestovna podlozka za najlepsiu cenu aku som na internete nasla. Som s nou velmi spokojna. Vazim si to ze napisali ze moze smykat kedze je lacnejsia a z menej kvalitneho materialu, ale v bavlnenych ponozkach absolutne nesmyka. Ako vyhodu ocenujem aj to ze material vobec nezapacha- co som v inych obchodoch u inych podloziek nasla v recenziach. Super, odporucam.
- pohodlná
- neklouže se
- dobře přenosná
Díky svojí tloušťce mě podložka netlačí a cvičení na ní je pohodlné. Na podlaze se neklouže a neposouvá. Je lehká, dá se srolovat a zajistit gumou. Určitě doporučuji, dobrá podložka za skvělou cenu.
- Tatami rovnako ako cvičebná pomôcka ..
- a zároveň antialergický koberec pre dieťa
- Pri hraní dieťaťa sa žiaľ zničí no účel plní..
Myslela som že 1cm bude málo ale je to akurát pre dieťa aby bolo chránené pri hre na zemi
- Pekná farba, protišmyková úprava, remienok na prenášanie podložky.
- Mäkka
- Trochu úzka podložka
kúpila som pre deti, ja už jednu mám
- splna poziadavky
Reakcia značky Hop-Sport
pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie!
Výhoda je rýchle dodanie . Som spokojná
- Kvalita materiálu a dobrá cena tovaru
+++
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
Podložka je super. Mám širšie ramená a toto bola jediná podložka ktorá mala 80cm na šírku, takže sa na ňu celý zmestím a netrčia mi lakte, žiadnu inú takú som nenašiel a to som hľadal všade možne. Materiál je super, príjemný na dotyk, nešmýka a je aj dostatočne mäkký, takže z neho nebolia kolená.
- Lahka a mäkka podlozka
- Neklze sa na podlahe
- Spratna
- Neboli chrbat
- Podložka je mäkká, nepretláča sa, nesmrdí
- Dobrá podložka, nešmýka sa,
- Dá sa použiť aj pod indore trenažér, neprepúšťa vodu. Super riešenie za pár €€ oproti originál podložkám, ktoré stoja 2-3x viac.
- Kvalitná podložka
- Veľmi pekná farba, zodpovedá popisu
- Ochranný obal na prenos
- Rýchlo vyschne po hot jóge
Reakcia obchodu Topfit.sk
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
- Nešmýka
- Mäkučká
- Krásna farba
Najlepsia karimatka aku som kedy mala na jogu. Nesmyka sa. Je pevna a dobre izoluje proste si uzijete cvicenie.
- dobrá, protišmyková
- nepríjemne zapácha
Na jogamatke sa dobré cvičí, ale ten nepríjemný gumový zápach je rušivý.
- Najlepšia podložka na cvičenie akú som mal. Úžasná proti šmikova podložka ktorá je ešte k tom príjemne meká a dodáva príjemní pocit z cvičenia. Lepšiu som ešte nenašiel na pomer kvaliti a ceny. Bol som veľmi spokojní s dodaným objednávky. Určite odporučam.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »