Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky na cvičenie
Kvalitna semišová prijemna podlozka, vobec nie je tazka ideal na domace cvicenie hlavne nesmrdí a nešmýka sa za mna top!
- Nesmyka sa
- Vyborny povrch
- Dostatocne hruba
Perfekna podlozka.
Nesmyka sa na pohlade je dostatocne hruba, cize nikde nic netlaci.
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Som spokojná
Povrch je naozaj protišmykový, ako sľubuje výrobca , hrúbka akurát , aspoň je skladna a nie je ťažká . Na cvičenie pre ľudi, ktorí majú problémy napr. aj s kolenami skvela.
Jediná nevýhoda je, že balenie nie už s popruhom, ktorý bolo treba dokúpiť .
- na cvičenie je úplne ideálna, tiež je krásne spracovanie
moja druha tato podlozka, velmi velka spokojnost, dlho mi ta prva vydrzala, tato je este krajsia
- Karimatka vyzerá robustná a kvalitná.
- Okrem praktických popruhov má aj vlastný vak.
- Výborná protišmyková a nie tak ťažká ako väčšia protišmykových
- dostatočne mäkká
- protišmyková
Podložka je peknej zelenej farby, hrúbka 15 mm je výborná pre cvičenie, výrobok je kvalitný.
Reakcia značky Hop-Sport
teší nás takáto úspešná spolupráca
Tím obchodu Hop-Sport.
Podložka je tenká ale zároveň mäkká, ľahko sa prenáša, má praktický obal.
Podložka má na dotyk veľmi príjemný materiál, je síce trošku ťažšia ale perfektne priľne k podlahe, najviac ma potešilo že nezapácha (ako sa mi stalo pri iných podložkách)
dobre sa na nej robí strečing a na to, že nie je ani moc hrubý, tak je veľmi pohodlný aj keď sa na ňom robia brušáky
- Podložka na cvičenie je dostatočne hrubá, ale na dlažbe sa trošku šmýka. Cvičí sa na nej lepšie, ako na obyčajnej karimatke.
- Nie je protišmyková
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
Tím obchodu Hop-Sport.
Podložka je krásna, bola trochu stlačena od prepravneho kartónu, ale po pol hoďke sa všetko napravilo. Hneď som zobrala otestovať na jogu a splnila všetko, nešmýkala sa, nepotila som sa na nej, pekná bola, velmi príjemná na dotyk a v porovnaní s kamoškinou drahšou, táto nesmrdela a netreba ju oprať pred použitím. No a vak na transport je bonus.
- Výborná ,krásna podložka.
- Super podložka na cvičenie
Super podložka spokojná
- Dobrý materiál
- Hrúbka
- Dobre sa cvičí na nej
Reakcia obchodu Topfit.sk
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Je to to, čo som hľadal.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »